Yhteystiedot

Osoite: Lapin Kullan Ystävät
Iso-ojan kämpän osoite: Jorpulipääntie 54, Sodankylä

Sähköposti lkystavat@gmail.com

 

Iso-ojan kämpän oorteri

1.Lapinkullan Ystävät ry on hankkinut käyttöönsä Iso-ojan kämpän. Yhdistyksen jäsenillä on oikeus yöpyä kämpällä korvausta vastaan, samoin EI-jäsenillä, mikäli tilaa on. Jäsenillä on kuitenkin etuoikeus kämpän käyttöön.
 
2.Kämppäyhteisöön kuuluu ns. Isopuoli (kymmenen petipaikkaa) ja Pikkupuoli (kuusi petipaikkaa) sekä sauna, kaivo ja varastorakennus johon kuuluu; puuliiteri, varasto sekä Biolanin kompostorihuussit naisille ja miehille.
 
3.Pikkupuolella yöpyminen maksaa jäseniltä 40€/vuorokausi ja EI-jäseniltä 60€/vuorokausi. Tällä maksulla saa kämpän pikkupuolen kokonaan käyttöönsä.
 
4.Isolla puolella yöpyminen maksaa jäseniltä 8€/henkilö/vuorokausi ja EI-jäseniltä 15€/henkilö/vuorokausi. Tällä maksulla kämpän Isolta puolelta saa yhden petipaikan käyttöönsä. Loput petipaikat voidaan vuokrata muille halukkaille. Vuorokausimaksu koko Ison puolen käyttöön on jäseniltä 80€ ja EI-jäseniltä 150€.
 
5. Kämpän varaus ja vuokrasopimus tehdään Tankavaaran kultakylässä, mistä saa kuittausta vastaan avaimet ja tarvittavat ohjeet. Käytön jälkeen sieltä saa myös avaimen palauttamisen yhteydessä maksukuitin, jolla tulee maksaa yhdistyksen tilille majoittumisensa. Poikkeustapauksissa maksun voi myös suorittaa Tankavaarassa käteisellä, jolloin siitä saa maksukuitin.EI-jäseniltä maksu peritään aina käteisellä.
 
Muistathan palauttaa avaimesi!
 
Huomioithan myös muut majoittujat ja siivoat jälkesi.
 

Viihtyisiä hetkiä!

 

Ajo-ohje:

-Tankavaaran Kultakylästä noin 4,5km pohjoiseen

-Käännytään oikealle: Jorpulinpääntie

-Ajetaan Jorpulinpääntietä noin 670m, vanhan 4-tien yli ja Y-risteyksestä vasemmalle

-Piharisteyksessä on numerokilpi 62

 

 

Tankavaaran verkkosivuille pääset painamalla TÄSTÄ

 

Palaute